Lejrskoleophold

Lejrskole i naturrige Vestjylland

Lejrskoleophold i Vestjylland, med plads til op til 80 personer, betagende natur og et væld af aktiviteter i nærområdet er Den Gamle Skole Ho Bugt oplagt til lejrskoler og ophold for både folkeskoler, højskoler, friskoler, efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner. Hos Den Gamle Skole Ho Bugt får I en beliggenhed som ingen anden. Med Vadehavet og Ho Bugt kun et stenkast derfra, giver de naturskønne oplevelser masser af plads til leg, læring og fordybelse.

Oplevelser og aktiviteter for alle

Lejrskoleophold i Vestjylland - Den Gamle Skole Ho Bugt

Ho Bugt byder på et væld af aktiviteter, man kan foretage sig. Lav aktiviteter langs stranden, tag på skattejagt eller orienteringsløb i den vilde natur, grill snobrød over bålpladsen, hold opvisninger, danseshows og oplæg i loungestuen eller blot hyg jer med hinanden i vores varme pejsestue.

I kan også spille fodbold og petanque på centret – eller besøge områdets minigolfbane og nogle af de historiske og smukke seværdigheder. Den Gamle Skole Ho Bugt rummer alt, hvad hjertet begærer for at holde et vellykket lejrskoleophold, der huskes længe efter!

Udlejning finder sted hele året rundt.

Prisen for ophold mandag til torsdag er kun kr. 4.500,- per døgn og inkluderer:

Kursuslokaler

Industrikøkken

Opholdsrum

Masser af plads

Lav selv mad – eller lad os stå for den

En god, lærerig dag kræver et nærende måltid. Med et stort køkken og en spisesal med plads til mere end 80 personer er der rig mulighed for at kreere et godt måltid, der mætter og samler alle– om det er morgenmad, madpakker, snacks eller aftensmad.

Ønsker I ikke selv at stå for maden, så har vi en fast aftale med en leverandør, der kan sørge godt for jer.

 

AV-udstyr og teknik

Vi har alt, hvad der skal til for at facilitere god undervisning.

I vores 2 klasselokaler har vi projektorer, flipovers og whiteboards - og ved I på forhånd, at I har brug for andre undervisningshjælpemidler, er vi kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Lejrskole med masser af aktiviteter i betagende natur

Lejrskoleophold i vestjylland med naturskønne omgivelser

Hos Den Gamle Skole Ho Bugt får du den perfekte beliggenhed for masser af natur- og friluftsoplevelser; nemt at komme til, men afsides nok til rigtigt at kunne fordybe sig. Lejrskolen råder over ca. 2 tdr. land, der ud over betagende natur også byder på gode legeområder, fodboldbane, petanquebane og bålplads.

Området ligger lige op til Nationalpark Vadehavet, hvilket gør det ideelt til orienteringsløb. Ønsker I i stedet en guidet tur er det muligt at booke en naturvejleder eller komme med Naturbussen til blandt andet Skallingen eller Langli.

Husk også at følge os på Facebook.

Vi tilbyder også

Oplevelser - Bed & Breakfast - Konferencer