Konferencer

Konferencer og kurser

Konference- & Kursuscenter ved Vesterhavet

Omgivelserne har stor betydning for måden, vi tænker, trives og arbejder på. Tag væk fra de vante rammer og drag ud i nye, inspirerende omgivelser på Den Gamle Skole Ho Bugt, når I skal afholde møder, tænke kreativt eller udvikle nye strategier. Vores kombination af gode kursusfaciliteter, smuk natur, nærværende service og gode forplejning er værd at rejse efter!

Kursuscenter med de nyeste AV-løsninger

De er udstyret med de nyeste AV og IT løsninger og rummer alt, hvad I skal bruge til afholdelse af møde eller kursus.

På hele kursuscentret og på alle værelser er der trådløst internet.

Vores nyistandsatte mødelokaler har plads til alt mellem 2 og 80 deltagere.

Uden mad og drikke du´r helten ikke

Hos Ho Bugt ved vi, hvor afgørende maden og de små anretninger i løbet af dagen er for den samlede oplevelse – og hos os er I garanteret lækre og velsmagende måltider, der sikrer energi og god stemning. Vi har fast leverandør af al mad på Ho Bugt, som vil sammensætte menuen efter jeres ønsker. Dermed kan I koncentrere jer om det faglige og sociale, mens vi opholdet igennem vil forberede mad og lækkerier fra køkkenet.

Konference med plads til samvær – og til tankespind

På Den Gamle Skole Ho Bugt er der masser af plads til at pleje relationerne og få tankerne på gled. Pauserne kan nydes i den hyggelige pejsestue, tv-stuerne, baren / loungestuen, hvor der også er mulighed for at udfordre kollegerne i en gang billard eller bordfodbold.

Trænger I til lidt frisk luft og udendørsaktiviteter, er der både fodboldbane, petanquebane, gril og bålplads, mens Vadehavet og den smukke natur byder op til gode ture i nærområdet der aktiverer hjernekamrene.

Kursusophold med overnatning

Ønsker I et længere kursusophold, har vi 27 dobbeltværelser med eget bad og toilet samt 2 dobbeltværelser med fælles bad og toilet – alle værelser er lyse og moderne.

På hele kursuscentret og på alle værelser er der trådløst internet.

Vores nyistandsatte mødelokaler har plads til alt mellem 2 og 80 deltagere.

Vi tilbyder også

Lejrskole - Oplevelser - Bed & Breakfast

Følg også med på vores Facebook.