Fester

Selskabslokaler til enhver anledning

Festlokaler i fantastiske omgivelser

Uanset om du fylder 40 eller 60, eller har været gift i 10 eller 100 år, så skal fejringen være i særklasse. Med en festsal med plads til op til 80 personer og værelser til alle, kan I hos Den Gamle skole Ho Bugt feste til den lyse morgen – uden at skulle tænke på, hvordan I kommer hjem.

Ikke to fester er ens. Nogle er mange, andre er få. Nogle er til dans, andre til hygge ved pejsen. Og så er der dem, der er til lidt af det hele. Hos Den Gamle skole Ho Bugt har vi alt, hvad der behøves, for at den særlige begivenhed bliver fejret præcis, som I ønsker det.

 

Firmafest tæt på Vesterhavet

Skal medarbejderne og kollegerne forkæles med en firmafest i de bedst tænkelige omgivelser? Så skal den holdes hos Den Gamle Skole Ho Bugt. Vi har alt, hvad I behøver; festlokalet til dans og spisning, pejsestuen til networkingen og bålplads til friluftsmenneskerne.

Overnatning

Uanset hvilken særlig begivenhed, I vil fejre, så er der ofte brug for overnatning til de tilrejsende gæster, som ikke har lyst til at køre hjem midt om natten. Vi har 27 lyse og moderne dobbeltværelser med eget toilet og bad, så alle kan feste uden at skulle holde sig tilbage.

Med overnatning på Den Gamle Skole Ho Bugt kan jeres gæster klæde om til middagen eller gå på opdagelse i den smukke, vestjyske natur, før festen begynder.

Menu

Uanset om I er til den store middagsbuffet, lækkert smørebrød eller eftermiddagens kagebuffet, så sammensætter vi, i samarbejde med vores madleverandør, en menu der passer.

Kontakt os endelig, hvis du har ønsker til menuen og for at få et uforpligtende tilbud.

Følg os også på Facebook.